Izjava o privatnosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja Dvije njuške, obrt za izradu trgovinu i usluge, Bleiweisova 24, Zagreb, vl. Iva Čoh, OIB 45048923389. Izjava se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama www.dvije-njuske.hr.

Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja stranice bude najugodnije, a sigurnost podataka na najvišoj razini.

U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ako se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.

Izjava o privatnosti Dvije njuške se može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom na stranici www.dvije-njuske.hr te izmjene stupaju na snagu po samoj objavi na stranicama. Iz istoga razloga molimo kupce da periodično provjere stranicu o potencijalnim izmjenama Uvjeta poslovanja jer neće biti eksplicitno obaviješteni o promjenama.

Dvije njuške se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail, broj telefona, adresa stanovanja i sl.).  Podatke koje tražimo od Vas koristimo kako bi pružili čim kvalitetniju uslugu te za potrebe istraživanja tržišta i rješavanje reklamacija i sporova.

Dvije njuške neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Situacije u kojima je to potrebno su:

Usluga naplate putem kreditnih i debitnih kartica na www.dvije-njuske.hr. U slučaju dijeljenja informacija prilikom kartičnog plaćanja pružatelj usluge kartične naplate dužan je čuvati podatke sukladno pravnim okvirima, te pohranjivati iste sukladno PCI DSS certifikatu kako bi zadovoljio najviši stupanj zaštite, pohrane i obrade podataka.

Usluge distribucije robe s kojima je Dvije njuške u ugovornom odnosu te su ispunjeni uvjeti zaštite osobnih podataka unutar pravnih okvira. Sukladno uslugama distribucije partneri s kojima je Dvije njuške u ugovornom odnosu, ima pravo od kupca zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu u trenutku isporuke pošiljke. U slučaju da kupac ne posjeduje osobnu iskaznicu, ili drugi odgovarajući identifikacijski dokument, te nije moguće ustvrditi identitet osobe dostavljač ima pravo odbiti uručenje pošiljke.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Dvije njuške odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.). Dvije njuške ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Ove odredbe se odnose isključivo na web stranicu www.dvije-njuske.hr čija je domena u vlasništvu Dvije njuške a ne na vanjske stranice čije se poveznice (linkovi) nalaze na www.dvije-njuske.hr a za koje Dvije njuške nisu nadležne niti odgovorne te shodno tome niti prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika tih stranica.

Davanjem privole i prijavljivanjem na našu newsletter listu dajete nam dopuštenje da Vas kontaktiramo u marketinške i informativne svrhe koje mogu uključiti slanje SMS-ova, elektroničke pošte, pisama ili telefonskih poziva. Pobrinut ćemo se da informacije koje šaljemo budu u skladu s Vašim interesima i općenito korisnim informacijama za Vas kao našeg vjernog korisnika. U slučaju da ne želite da Vas više kontaktiramo s newsletterom dovoljno se odjaviti s istog pritiskom na link „Odjava“.

U slučaju da želite saznati više o tome koje podatke pohranjujemo te na koje načine, ili bilo što vezano uz zaštitu osobnih podataka slobodno nas kontaktirajte na info@dvije-njuske.hr.

Uvjeti se primjenjuju od 02. siječnja 2020. godine.