Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn!

Gnijezdo jastuk za pse

Dostupno uz narudžbu

Vodonepromočivi prilagodljivi mekani krevet za njuške koje se vole ugnijezditi u toplome.

Želite jastuk dizajniran isključivo prema vašim željama za vašeg najboljeg psa na svijetu? Obratite nam se s povjerenjem na info@dvije-njuske.hr a mi ćemo s veseljem izraditi unikatan jastuk samo za vašeg ljubimca!

SKU: 04-1 Kategorija:

Opis

Želite nešto sasvim unikatno za svojeg najboljeg psa na svijetu?

Unikatan custom made Gnijezdo jastuk radimo isključivo po narudžbi i u dogovoru s vama. Jer vaš najbolji i najljepši pas zaslužuje najbolji krevetić dizajniran samo za njega. Stojimo vam na raspolaganju za sve savjete a u ponudi imamo široku paletu materijala i boja. Zajedno ćemo izabrati ono što vam se sviđa a u čemu će vaš ljubimac uživati odmarati.

A kako bi Gnijezdo vašeg ljubimca u potpunosti bilo unikatno, osim imena možemo dizajnirati i dodatne motive koje ćemo strojno aplicirati na materijal.

Javite nam se s povjerenjem na info@dvije-njuske.hr ili nazovite +385 99 617 3873 a mi ćemo s veseljem napraviti najbolji krevet za vašeg najboljeg psa na svijetu.

Jedini jastuk koji će vaš pas trebati

Pametan dizajn ovog jastuka omogućuje da ga vaš pas koristi dugi niz godina. Stezanjem ili otpuštanjem ušivene uzice sami određujete veličinu jastuka te ga optimalno prilagođavate svome psu kako raste.  Vanjski dio je napravljen od izdržljivog vodonepropusnog materijala koji je otporan na habanje, izuzetno je lagan za održavanje a zbog svoje strukture otporan je i na “nježne” pseće zubiće. Čvrstoća ovog materijala omogućava da Gnijezdo jastuk zadrži svoj oblik bez obzira na najmekšu podlogu koju odaberete za unutrašnjost te će Gnijezdo uvijek pružati sigurno utočište vašem ljubimcu gdje se može sklupčati.

Jednostavno održavanje

Prilikom odabira materijala biramo samo one koji se mogu prati u perilici rublja a za ispunu jastuka koristimo punjenje koje ne gubi na voluminoznosti te ne upija vlagu i mirise. Želimo da imate što manje stresa oko čišćenja te da vaš najbolji pas na svijetu uvijek ima mirisan i udoban krevet u kojemu će se odmarati.

Karakteristike

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Dimenzije 5 × 10 × 12 cm

Dimenzije proizvoda

Sirovinski sastav i održavanje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Gnijezdo jastuk za pse”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Go to Top