Kako su nastale Dvije njuške?

blog Dan kad sam pronašla svoj dom foto
Dan kad sam pronašla dom

Većinu života provela sam potpuno nezainteresirana za pse ali kako za sve u životu postoji pravo vrijeme, tako je 2017. godine u moj život potpuno neplanirano ušlo malo štene i potpuno mi preokrenulo život naglavačke.

Više od dvadeset godina radila sam u velikoj izdavačkoj kući jer mediji su bili moja strast. Prvo novine a zatim knjige. Posao me je određivao, tu sam bila svoja a osobni uspjeh sam mjerila kroz uspjeh projekata na kojima sam radila.

S vremenom strast je popustila i umjesto da zbog znanja i godina iskustva posao radim sa što većom lakoćom, zadaci su mi postajali sve teži i naporniji.  A u sebi sam postavljala sve glasnija pitanja: Što i kako dalje?

I onda jedne nedjelje, pomalo brzopleto i bez razmišljanja, zaljubila sam se na prvi pogled u malo štene. Moja Buba.

Odjednom više nisam ja bila najbitnija, a moj dom, vrijeme i život postali su naši. I bolji. Prošle smo razne muke privikavanja i učenja, bilo je tu dosta izgrizenih i uništenih stvari ali zadovoljstvo i sreća s njome uvijek su neprocjenjivi. Čak i kad je bilo najizazovnije.

Od prvog dana htjela sam joj pružiti najbolje jer je i moj pas iz mene izvukao ono najbolje u meni. Otud se i rodila ideja za kreiranjem proizvoda u kojima će uživati i psi i njihovi ljudi. Iza brenda Dvije njuške stoji sasvim osobna priča – velika ljubav između čovjeka i psa te želja da svoju kreativnost usmjerim prema onome što me najviše okupira.

Neprocjenjiva ljubav, Buba i ja
Preslatki ruksaci i igračkice za vas i vaše ljubimce
Unikatni ruksaci za vas i igračke za vaše najmilije i još puno zanimljivih stvari

Zašto njuške?

Zato što volim pse a njuh je njihovo najrazvijenije osjetilo i jedan je od najvažnijih načina komunikacije među psima. Kao što je svaki pas poseban, tako je i svaka njuška jedinstvena baš poput ljudskog otiska prsta i ne postoje dvije iste.

Stoga smo i mi pronjuškali malo kako bismo kreirali proizvode koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe četveronožnih dlakavaca a ujedno olakšati izazove koje svakodnevno donosi naš suživot s njima. Jer život s njima ponekad zaista nije lagan.

Personalizirani natpisi

Naši proizvodi su poput pseće njuške –  jedinstveni, multifunkcionalni i unikatni, namijenjeni za svakog kućnog ljubimca posebno.

Ako želite nešto zaista posebno za svojeg ljubimca (i sebe) nudimo vam mogućnost personaliziranog dizajna. Pošaljite nam ime svojeg psa a mi ćemo ga tehnikom strojnog štika aplicirati na kupljeni proizvod. Ili, ako imate psa koji ne odgovara ponuđenim dimenzijama javite nam se, rado ćemo vam izraditi proizvod po mjeri. Kao što možemo izraditi i druge naše proizvode u ponuđenim kombinacijama boja iz naše kolekcije.

Najveća motivacija su nam zadovoljstvo kupaca i korisnika naših proizvoda.

Materijali

Materijali od kojih su napravljeni naši proizvodi maksimalno pružaju zaštitu od uobičajenih nezgoda te su vodonepropusni, čvrsti i izdržljivi kako bi vaši ljubimci uživali u njima dugo vremena i ono najvažnije – perivi su!

Sve navlake, čak i one iz koji se ne može izvaditi ispuna, mogu se prati u perilici rublja. Naravno vodili smo računa i o nježnim psećim guzama koje vole udobnost dok se odmaraju te za unutrašnjost naših jastuka koristimo najmekše materijale.

Za ispunu koristimo samo one materijale koji garantirano ne gube na voluminoznosti uslijed korištenja, ne grudaju se i ne upijaju mirise. Svi naši proizvodi mogu se prati u perilici rublja.

Ponosimo se što su apsolutno svi naši proizvodi ručne izrade i proizvedeni u Hrvatskoj. Iza svakog komada stoje sati promišljanja, istraživanja, proba i dorada kako bi vam predstavili proizvode kojem niti jedan pas neće moći odoljeti a da se odmah ne zavali u njega. I vi ćete uživati u upečatljivim bojama, pametnom dizajnu i funkcionalnosti svakog proizvoda iz naše radionice

Mediji o nama

HTV, Kod nas doma

HTV, Facebook watch

Tportal

Gloria

24Sata

Tportal

Telegram, Super1 portal

Žena.hr