Besplatna dostava za narudžbe iznad 66 €!

Poklon bon + gratis marama

15,00  (113,02 kn) 65,00  (489,74 kn)

Ne znate što odabrati za poklon? Odaberite naš poklon bon a mi ćemo dodati još jedan dar gratis – personaliziranu maramu za slavljenika!

SKU: 04-1-2-2 Kategorija:

Opis

Idealan dar za neodlučne

Možda vi još nemate psa ali ga ima vaš najbolji prijatelj? I zasigurno ste već shvatili da je lud za svojim psom te obožava sve darove koji su vezani baš uz njega. Stoga smo odlučili ponuditi vam poklon bon koji će razveseliti svakog vlasnika jer sam može odabrati što mu se najviše sviđa iz naše ponude.

Gratis marama za psa

Ako odaberete poklon bon u vrijednosti većoj od 300,00 kn, mi će dodati još jedan dar potpuno gratis! Uz svaki kupljeni poklon bon minimalne vrijednosti 300,00 kn na dar dobivate i personaliziranu maramu za psa.

Poklon bon je moguće personalizirati

Pošaljite nam na mail info@dvije-njuske.hr fotografiju psa koju želite da stavimo na kupon kako bi dar bio zaista poseban i osoban. Također možete  dodati i tekst po želji, učinit ćemo sve kako biste bili zadovoljni odabranim.

Poklon bon je iskoristiv u periodu od 60 dana te ga je moguće koristiti i kao nadoplatu za proizvode veće vrijednosti. Bon je moguće aktivirati prilikom samo jedne kupovine. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili komentara, kontaktirajte nas. Javit ćemo vam se u najkraćem roku.

Karakteristike

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Dimenzije 5 × 10 × 12 cm
Iznos

15 €, 25 €, 40 €, 50 €, 65 €

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poklon bon + gratis marama”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go to Top