Dragi Djedice! 🎅

Vidim da je strka zadnjih dana oko mene, ova Moja stalno nekud juri, drnda s mašinom po cijele dane a sobu mi je zatrpala kutijama. Više se pas ne može ni okrenuti komotno a da ne ugazi u nešto. Čak je i moj jastuk zgurala u kut sobe radi tih kutija (sva sreća pa i inače spavam na kutnom jastuku pa je ipak sve super stalo). Neda mi ni primirisati svim onim mekanim jastucima u šarenim bojama koji samo nestaju u tim kutijama. Moja kaže da su to jastuci za sretne pse koje će im pod bor staviti Djed Božićnjak.

Dragi Djede, ja svoj jastuk već imam (ustvari imam više njih jer Moja stalno nešto novo isprobava i joj ja služim kao pokusni model) pa se ne moraš mučiti s njime. Ali svejedno imam par želja a Moja kaže da sam ja najbolji pas na svijetu pa ćeš onda i meni donijeti neki poklon, zar ne? Jer ja sam jedan jaaakooo dobar pas. Čak štoviše, ja sam najbolji pas na svijetu!
Božić

pozeri

Ovo su moje božićne želje:

  • Loptica. Jedna, dvije, pet, stotinu! Jer loptica nikad nije dovoljno 😊 Mogu čak i one tvrde teniske ali ako mogu birati, ja ti Djedice obožavam gumene koje pište. Pa barem nekoliko njih, može? Brzo ja njih riješim. Neke izgubim a neke pojedem tako da loptica nikad previše, ne brini!

  • Ooooogroman pseći kolačić. Jer jesti se mora, zar ne?

  • Da padne snijeg kako bi zatrpao sve one rupe koje sam napravila u vrtu. Prije nego što ih Moja vidi i počne vikati da sam terminator. Al ne kuži onda da ja to radim samo kako bi uvijek bilo dovoljno blata u koje se mogu uvaljati. Još kad padne velika kiša pa se rupe napune vodom. Eeeej pa nema veće uživancije od ronjenja njuškom u blatnjavoj rupi! 🤪

  • Kolačić? 😊

  • Želim da Moja ne bude tako brza jer ne stignem svaki put zgrabiti komad hrane koji joj padne na pod. Iako se trudim i uvijek sam spremna, njoj pod nogama.

  • Može još jedan kolačić? 😋

  • Želim da ljeto stigne što prije. Jer to znači – kupanjeee! Obožavam odlazak na more ali ako ga i ne bude, nije bitno jer sam snalažljiva pa se kupam apsolutno svugdje gdje ima neke vode. Jarun, Sava, fontana na Zrinjevcu… nije uopće važno, bitno da je voda. I baš me briga što Moja koluta očima dok ju ponovno sramotim i dovodim u neugodnosti sa drugim ljudima.

  • Oooogroman pseći kolačić. Umorilo me ovo pisanje pa mi treba malo energije 😊.

Skromne su ti te moje želje znam. Jer ustvari ja već imam sve što mi treba. Moja je kraj mene, mazi me i pazi a ja ju volim najviše na svijetu. I to mi je dovoljno!

Želim vam svima sretan i veseo Božić! (i puno psećih kolačića ispod bora 😉)

Buba, najbolji pas na svijetu

Božić

malo smo se umorili

Božić

ja moram pozirati a Roki se uvalio na MOJ jastuk

Božić

Dvije njuške torbice za poslastice

Božić

ljama

Božić

Buba će napraviti i kolut naprijed ako treba 🙂